It's always showtime /

‘Never sacrifice happiness for the sake of achievement. The real key to life is to happily achieve’

Welkom bij The Trainers. Bij ons is het altijd showtime. En dat gaat veel verder dan werken aan een sixpack. It’s a way of life. Het is showtime als je alles geeft tijdens een training. Het is showtime als je maandagochtend begint aan een nieuwe werkweek. Het is showtime als je met je vrienden in de club staat. En het is showtime als je tijd doorbrengt met je familie en kinderen. Showtime is pieken op de juiste momenten, maar ook tijd maken voor rust. Er keihard tegenaan gaan tijdens een training, maar daarna net zo hard ontspannen met je vrienden. Showtime is aandacht voor elk moment. It’s always showtime.

Team

Founder & Trainer

Mink

Trainer

Sam

Trainer

Femke

Trainer

Ben

Trainer

Corstiaan

Trainer & Showtime Manager

Laurens

Trainer

Doron

Trainer

Adam

Trainer

Rens

Trainer

Mattia

Trainer & Foodcoach

Antonie

Umesh
Trainer

Umesh

#ITSALWAYSSHOWTIME

"Ik zocht naast kickboksen een andere manier om fit en sterk te blijven voor mijn grootste passie : Windsurfen. Met een 6 weken Showtime programma begonnen, en door de resultaten daarna eigenlijk niet meer gestopt met 2 – en soms 3 – keer per week verschillende lessen te pakken. Circuit, kracht en ook nog boks lessen geven mij perfecte afwisseling met een fanatieke en gemotiveerde groep mensen en trainers! Ook het belang van de juiste voeding op het juiste moment is na het Showtime programma nog duidelijker voor me geworden, en de resultaten zijn duidelijk zichtbaar al zeg ik het zelf! It’s Always showtime."

Elton

"Na een rondreis van een half jaar door Zuid Amerika, ben ik begonnen aan het Showtime progamma van The Trainers. Nu, 1,5 jaar later, ben ik er niet weg te slaan. Ik ben ontzettend dankbaar voor zowel de fysieke als mentale groei. Waanzinnig hoe jullie gegroeid zijn en mega trots dat ik onderdeel mag zijn van deze community. Sporten, borrels en bootfeestjes, Guys jullie visie is te gek!"

Lieke

"Sinds ik meedoe aan het showtime-programma voel ik me beter dan ooit. Als model zijnde heb ik veel verschillende dingen geprobeerd om mezelf aan het sporten te krijgen en vooral te hoúden (talloze sportscholen, een personal trainer, kickbokslessen, crossfit, yoga en ik kan nog wel even doorgaan), maar het was altijd hetzelfde liedje: in het begin was het leuk, maar na een paar weken haakte ik af. Voor mij is het belangrijk dat sporten leuk is. En het begint er nu eindelijk op te lijken dat mijn zoektocht is beëindigd!"

Manon

"Zelf ooit begonnen met personal training bij Rogier om spit klachten tegen te gaan, regelmatig sporten bleek daarvoor key. Na een half jaar kon ik eindelijk sporten zonder last van knieën en rug. Inmiddels was ook Katti hooked aan het sporten op deze flexibele manier. Toen ik zelf ging ondernemen ben ik overgestapt naar het Showtime Boys Only Programma en train ik alweer bijna een jaar met deze hechte groep. Ook Katti traint nog steeds fanatiek, want voor ons blijkt het lesaanbod heel goed te combineren met een jong gezin. It’s always showtime!"

Gijs

Wat kunnen we voor je doen? /

Voor vragen, mogelijke samenwerkingen, tips of gewoon een goed verhaal zijn wij te bereiken via de app, tel of mail.

The Trainers Amsterdam
Tweede Nassaustraat 25
1052BK Amsterdam

info@the-trainers.nl