Showtime Mom /

Blijf fit tijdens je zwangerschap of kom weer in shape na de bevalling!

Wil jij gezond en fit blijven tijdens je zwangerschap? Of ben je bevallen en wil je het trainen weer oppakken? We got you covered! Welkom bij Showtime Mom. Wij geloven in het belang van een gezonde en sportieve leefstijl tijdens en na de zwangerschap. In onze gym bij het Westerpark in Amsterdam bieden wij, speciaal voor pre - en postnataal, het Showtime Mom programma aan. Samen doorlopen we het hele proces van zwanger zijn tot na de bevalling en ondersteunen we jou bij het behouden van vitaliteit, kracht en welzijn gedurende deze bijzondere fases. Verwacht bij Showtime Mom geen "suffe" zwangerschapsklasjes maar echt goede en lekkere workouts op een veilige manier.

We werken met gespecialiseerde trainers die opgeleid zijn om pre- en postnatale trainingen te geven. Ze hebben de kennis en expertise om jou te ondersteunen tijdens elke fase van je zwangerschap en na de bevalling. Je zult deel uitmaken van een fijne groep met max. 8 zwangere vrouwen en/of new mom’s, waardoor je de kans krijgt om ervaringen te delen en elkaar te ondersteunen.

Als prenataal leer je wat qua trainen wel - en niet - mag tijdens je zwangerschap. We doen specifieke workouts om je fit, sterk en energiek te houden tijdens je zwangerschap. Jouw welzijn staat voorop. We beginnen met een persoonlijke intake om jouw behoeften en doelen te bespreken.

Als postnataal ligt de focus op herstel, kracht en conditie opbouwen. Denk aan oefeningen die zich richten op het versterken van de buik-, rug- en bekkenbodemspieren. De nadruk ligt om op een gezonde en geleidelijke manier het sporten weer op te pakken na de bevalling. Als je er lichamelijk klaar voor bent en je wat specifieker wilt focussen op gewichtsverlies, kun je doorstromen naar een van onze reguliere Showtime programma’s waar meer nadruk ligt op intensievere trainingen en je ook op het gebied van voeding gecoacht wordt.

Hopelijk zien we jouw binnenkort in de gym!

Wanneer je minimaal 10 weken zwanger bent, kan je deelnemen aan Showtime Mom. De trainingen zijn speciaal ontworpen om fit te blijven tijdens je zwangerschap en sterker te worden ter voorbereiding op je bevalling. Er is veel persoonlijke aandacht, je traint in een groep van max. 8 vrouwen. De intentie is om door te trainen tot je bevallingsdatum, mits je om (medische) redenen eerder moet afhaken.

Showtime Mom is geschikt voor vrouwen die minimaal 6 weken geleden bevallen zijn en het sporten op een veilige manier willen opbouwen. Voordat je kan deelnemen, verwachten we dat je een check-up hebt gedaan bij een geregistreerd bekkenfysio. Wij hebben een samenwerking met Dacosta Fysio, mocht je daar interesse in hebben. Je traint door bij Showtime Mom tot je zelf aanvoelt dat je weer klaar bent om mee te doen aan de reguliere lessen en/of programma's. Alles gebeurd in nauw overleg met je trainers.

De kosten zijn €135 per maand. Voor prenataal geldt dat je abonnement loopt tot en met je uitgerekende datum, mits je om (medische) redenen eerder moet afhaken. Alles gaat in goed overleg, indien je eerder of later dan de uitgerekende datum bevalt vinden we hier uiteraard een oplossing voor. Voor postnataal geldt dat je minimaal 2 weken voor het einde van de maand bij ons aangeeft dat je wilt stoppen of wilt doorstromen naar een eventueel regulier programma.

Er zijn 2 Showtime Mom groepen, je traint 2 keer per week met jouw vaste groep op maandag- en woensdagavond.

Groep A traint van 18:00u tot 19:00u.
Groep B traint van 19.00u tot 20.00u.

Daarnaast staan er nog 3 Mom groepslessen per week op het rooster, op dinsdag- en donderdagochtend van 10.30u - 11.30u en op vrijdagmiddag om 17.00u. Deze lessen zijn inbegrepen bij je membership en baby's mogen gezellig mee! Ook mag je onbeperkt deelnemen aan andere lessen uit het reguliere rooster (doe dit wel even in overleg met jouw trainers).

Onze trainingssessies worden geleid door gespecialiseerde trainers die ervaring hebben met pre- en postnatale begeleiding. De trainingen worden gegeven door Melissa, Femke, Ot en Doron. Zij zijn alle vier via STERKHER opgeleid en hebben de kennis en expertise om jou te ondersteunen tijdens elke fase van je zwangerschap en na de bevalling. Je zult deel uitmaken van een fijne groep waarin je met elkaar in contact staat via de groepsapp. Hierdoor heb je de kans om ervaringen te delen, elkaar te ondersteunen en samen te groeien.

Bij Showtime Mom staat jouw welzijn voorop. Daarom beginnen we voorafgaand aan het programma met een telefonische intake om jouw behoeften en doelen te bespreken. We zorgen ervoor dat alle in's en out's besproken worden en je met vertrouwen kunt beginnen.

Aan het begin van elke maand is er een instroommoment, hieronder kun je jouw voorkeur invullen. Nadat je het aanmeldformulier opgestuurd hebt nemen we binnen 2 dagen contact met je op.

Let op.. wachtlijst? Schrijf je altijd in, er vinden regelmatig wisselingen plaats ivm bevalling of doorstroming naar reguliere lessen.

SHOWTIME TALK /