Showtime PRO/

Welkom bij Showtime PRO, hét sportprogramma waar je samen met een vaste groep gelijkgestemden kunt trainen op een vast tijdstip. Als je op zoek bent naar motivatie, structuur en een gemeenschap van sportieve individuen, dan is het Showtime PRO-programma iets voor jou.

Om deel te nemen aan het vaste Showtime PRO programma dien je het Showtime Level 1 programma succesvol te hebben afgerond. Dit programma vormt de basis voor de PRO ervaring en helpt je om je fitnessdoelen te bereiken.

Een van de belangrijkste voordelen van het Showtime PRO programma is de motivatie en structuur die het biedt. Door deel uit te maken van een vaste groep, kun je elkaar aanmoedigen, uitdagen en samen groeien. Het vaste tijdstip van de trainingen helpt je om een regelmatige trainingsroutine te ontwikkelen, waardoor je consistent vooruitgang kunt boeken.

Het Showtime PRO programma wordt aangeboden tegen een maandabonnementstarief van €135,- per maand. Dit abonnement stelt je in staat om deel te nemen aan alle reguliere lessen op het rooster, bijvoorbeeld als je een keer niet kunt komen of extra wilt trainen.

Daarnaast vinden er elke 12 weken lichaamsmetingen plaats. We geloven dat het meten van je lichaamssamenstelling een belangrijk onderdeel is van het behalen van je fitnessdoelen.

Als je enthousiast bent om deel te nemen aan het Showtime PRO programma, wacht dan niet langer en schrijf je snel in voor Showtime Level 1. Dit is de perfecte eerste stap om zo snel mogelijk mee te kunnen doen met het PRO programma!

Naar showtime programma

Showtime ELITE /

Welkom bij het Elite programma, een uitdagend programma dat speciaal is ontworpen voor ervaren sporters die hun fitness naar een hoger niveau willen tillen. Bij Elite draait alles om drie belangrijke elementen: weightlifting, gymnastics en conditietraining. Als je klaar bent voor een intensieve training en gemotiveerd bent om je grenzen te verleggen, dan is het Elite programma perfect voor jou.

Bij het Elite programma train je drie keer per week samen met een vaste groep gelijkgestemde sporters op vaste tijden. Deze groepsdynamiek zorgt voor motivatie, ondersteuning en de mogelijkheid om samen te groeien. Door te trainen met andere gepassioneerde sporters, kun je elkaar uitdagen en inspireren om het beste uit jezelf te halen. Maar dat is niet alles! We organiseren ook regelmatig events, zoals yoga- en ademsessies en we trainen met Elite voor Hyrox.

Om deel te kunnen nemen aan het Elite programma, dien je eerst Showtime Level 1 te hebben afgerond of een vergelijkbaar fitnessniveau te kunnen aantonen. Dit garandeert dat je klaar bent voor de intensiteit en de technische aspecten van het programma. We willen ervoor zorgen dat je de optimale ervaring hebt en je fitnessdoelen kunt bereiken.

Het Elite programma wordt aangeboden tegen een maandabonnementstarief van €135,- per maand. Met dit abonnement krijg je toegang tot alle Elite trainingssessies en kun je deelnemen aan de vaste groepstrainingen en alle groepslessen op het reguliere rooster. Daarnaast bieden we elke 12 weken een test aan op het gebied van weightlifting, gymnastics en conditie, zodat je je vooruitgang kunt meten en volgen. We geloven dat het meten van je prestaties essentieel is om je doelen te bereiken en te zien hoe je vooruitgang boekt.

Naar showtime programma

SHOWTIME PROGRAMMA (PRIJS VANAF)

SHOWTIME PROGRAMMA

389,-
Meer info
ONBEPERKT GROEPSLESSEN (PRIJS P/M)

ONBEPERKT GROEPSLESSEN

78,-
Reken af
GROEPSLESSEN 10 RITTENKAART

GROEPSLESSEN 10 RITTENKAART

120,-
Reken af
SHOWTIME MOM (PRIJS P/M)

SHOWTIME MOM

135,-
Meer info
PERSONAL TRAINING 1O RITTENKAART

PERSONAL TRAINING 10 RITTENKAART

650,-
Reken af
BOEK PROEFLES

Boek proefles

10,-
Meer info

Wat kunnen we voor je doen? /

Voor vragen, mogelijke samenwerkingen, tips of gewoon een goed verhaal zijn wij te bereiken via de app, tel of mail.

The Trainers Amsterdam
Tweede Nassaustraat 25
1052BK Amsterdam

info@the-trainers.nl