Showtime programma /

Wil je je fitter en sterker voelen? Een nieuwe mindset en meer discipline? Let’s go. Showtime is een lifechanger, beloofd.

Samen trainen we om in 6 weken jouw persoonlijke doel te bereiken. We coachen je met een vaste trainer en voedingscoach en verleggen samen je grenzen. We laten je zien dat je met hard werken en de goede mindset alles kunt bereiken. ‘Alles wat je wil bereiken heb je in je. Samen verleggen we je grenzen.’ Tijdens het programma leer je werken met weights (kettlebells, plates, ropes), ga je kickboksen en bouw je aan je conditie met de nodige High Intensity Interval Trainingen. Na 6 weken heb je een betere conditie en sterker lichaam en zul je zien dat je door wil met trainen! Zien we jou binnenkort bij ons in de sportschool? It's always showtime!

Meld je nu aan

Meten is weten. Daar nemen we dan ook graag de tijd voor. We gaan lichaamsmetingen met je afnemen om o.a. je gewicht, spiermassa, vetmassa en vetpercentage in kaart te brengen. Deze metingen doen we aan het eind van het programma wederom om zodoende je progressie in kaart te brengen. Ook krijg je een account waar je alle informatie kunt vinden over het programma, voeding, training en herstel. Tijdens de metingen nemen we ruim de tijd om vragen te beantwoorden en zal jij je teamgenoten ontmoeten met wie jij 6 weken gaat shinen.

Naast de lichaamsmetingen gaan we tijdens de eerste training ook sportieve testen bij je afnemen. Deze testen gaan we tijdens de laatste les wederom doen om zodoende je sportieve progressie te meten.In jouw trainingen zorgen we altijd voor een logische opbouw zodat je lichaam veilig kan wennen aan de belasting door de trainingen. Je zult al snel merken dat je sterker wordt en beter gaat bewegen. Maar we vergeten zeker niet om te zorgen dat je met plezier en gemotiveerd naar de trainingen blijft komen.

We werken enkel met gecertificeerde trainers met een enorme drive om jou te helpen. Als team gaan zij er voor zorgen dat jij de startstreep achter je laat en de finishlijn voor je uit blijft duwen. Daarom kunnen we jou vol vertrouwen resultaat beloven.

It’s Always Showtime, so you better look good! Om goed voorbereid aan de startstreep te verschijnen krijgt iedereen van ons een Showtime Goodiebag.

Kalender /

Kies jouw optie

NOVEMBER ‘EARLY’ WAITLIST
Vrijdag 3 november t/m zaterdag 16 december
Dinsdag, donderdag van 19u tot 20u en zaterdag van 09.00 tot 10.00
Intake op vrijdag 3 november tussen 11u en 20u (duur 15 min, op inschrijving)
Eindmeting op zaterdagochtend 16 december

NOVEMBER ‘LATE’
Vrijdag 3 november t/m zaterdag 16 december
Dinsdag, donderdag van 20u tot 21u en zaterdag van 10.00 tot 11.00
Intake op vrijdag 3 november tussen 11u en 20u (duur 15 min, op inschrijving)
Eindmeting op zaterdagochtend 16 december

Join now

Wat kunnen we voor je doen? /

Voor vragen, mogelijke samenwerkingen, tips of gewoon een goed verhaal zijn wij te bereiken via de app, tel of mail.

The Trainers Amsterdam
Tweede Nassaustraat 25
1052BK Amsterdam

info@the-trainers.nl