Showtime programma /

Wil je je fitter en sterker voelen? Een nieuwe mindset en meer discipline? Let’s go. Showtime is een lifechanger, beloofd.

Samen trainen we om in 6 weken jouw persoonlijke doel te bereiken. We coachen je met een vaste trainer en voedingscoach en verleggen samen je grenzen. We laten je zien dat je met hard werken en de goede mindset alles kunt bereiken. ‘Alles wat je wil bereiken heb je in je. Samen verleggen we je grenzen.’ Tijdens het programma leer je werken met weights (kettlebells, plates, ropes), ga je kickboksen en bouw je aan je conditie met de nodige High Intensity Interval Trainingen. Na 6 weken heb je een betere conditie en sterker lichaam en zul je zien dat je door wil met trainen! Zien we jou binnenkort bij ons in de sportschool? It's always showtime!

Meld je nu aan

First impressions matter. Daar nemen we dan ook graag de tijd voor. We nodigen je uit voor een seminar over het programma, voeding, training en herstel. Ook is daar ruimte voor vragen en leer je jouw teamgenoten voor de komende 6 weken kennen. Na het seminar word je gemeten en gewogen om je resultaat meetbaar te maken.

We zorgen altijd voor een logische opbouw in jouw trainingen zodat je lichaam veilig kan wennen aan de belasting door de trainingen. Je zult al snel merken dat je sterker wordt en beter gaat bewegen. Maar we vergeten zeker niet om te zorgen dat je met plezier en gemotiveerd naar de trainingen blijft komen.

We werken enkel met gecertificeerde trainers met een enorme drive om jou te helpen. Als team gaan zij er voor zorgen dat jij de startstreep achter je laat en de finishlijn voor je uit blijft duwen. Daarom kunnen we jou vol vertrouwen resultaat beloven.

It’s Always Showtime, so you better look good! Om goed voorbereid aan de startstreep te verschijnen krijgt iedereen van ons een Showtime Goodiebag.

Kalender /

Kies jouw optie

Zaterdag 26 september t/m zaterdag 7 november
Dinsdag en donderdag tussen 20 en 21 uur, zaterdag tussen 08:30 en 09:30 uur
= VOL

Zaterdag 7 november t/m zaterdag 19 december
Dinsdag en donderdag tussen 20 en 21 uur, zaterdag tussen 08:30 en 09:30 uur
 = VOL

Zaterdag 9 januari t/m zaterdag 20 februari
Dinsdag en donderdag van 20 tot 21 uur, zaterdag van 08:30 tot 09:30 uur

Join now

Wat kunnen we voor je doen? /

Voor vragen, mogelijke samenwerkingen, tips of gewoon een goed verhaal zijn wij te bereiken via de app, tel of mail.

The Trainers Amsterdam
Tweede Nassaustraat 25
1052BK Amsterdam

info@the-trainers.nl