Showtime programma /

Wil je je fitter en sterker voelen? Een nieuwe mindset en meer discipline? Let’s go. Showtime is een lifechanger, beloofd.

Samen trainen we om in 6 weken jouw persoonlijke doel te bereiken. We coachen je met vaste trainers en een (food)coach en verleggen samen je grenzen. We laten je zien dat je met hard werken en een goede mindset alles kunt bereiken. Showtime geeft jou structuur en doordat je in teamverband traint, stimuleer je elkaar en ben je verantwoordelijk voor elkaars progressie.

Het Showtime programma is een beproefd concept waarmee we in 10 jaar tijd al duizenden mensen geholpen hebben. Showtime draait om hoe jij in je vel zit, om hoe jij op alle vlakken kunt shinen. Showtime gaat verder dan alleen een kilo meer of minder op de weegschaal. "It’s always showtime" betekend dagelijks goed in je vel zitten met een goede balans tussen training en herstel, voeding en een leuk sociaal leven.

Tijdens het Showtime programma leer je werken met weights (kettlebells, dumbells, barbells), ga je kickboksen en werk je aan je conditie met High Intensity Interval Trainingen. Na 6 weken heb je een betere conditie, een sterker lichaam en wil je niks anders meer! Zien we jou binnenkort bij ons in de gym?

Om jouw progressie goed in kaart te kunnen brengen tijdens 6 weken Showtime, doen we verschillende metingen. Voorafgaand aan het Showtime programma doen we een meting met de InBody, dit geavanceerde apparaat meet o.a. jouw gewicht, spiermassa, vetmassa en vetpercentage. Uiteraard doen we dit na afloop van het Showtime programma nogmaals, zodat we jouw progressie kunnen zien. Daarnaast doen we ook 5 verschillende sportieve testen. Deze testen nemen we af in week 1 en tot slot weer in week 6 om zo jouw voortgang in kaart te brengen. We doen alle metingen en testen in-house.

De trainingen hebben een logische opbouw en er wordt rekening gehouden met individueel niveau.

Het programma bestaat uit:
Dinsdag: strength & conditioning
Donderdag: strength & conditioning
Zaterdag: kickboksen

Antonie begeleidt met toewijding en kennis de (food)coaching. Naast voedingsspecialist is hij betrokken bij The Trainers als groepstrainer en als vast gezicht van de Showtime Elite groepen. Antonie haalt voldoening uit training geven en mensen helpen met het behalen van hun doelen.

Er wordt gestart met een uitgebreide telefonische kennismaking waarna je online jouw intake formulier invult waarin je je doelstellingen aangeeft, je voorkeuren op het gebied van voeding en eventuele allergieën. Op basis van deze info krijg je een voedingsschema op maat, inclusief recepten en boodschappenlijst voor ontbijt, lunch, tussendoortjes en diner.

Na 3 weken Showtime kun je, indien je hier behoefte aan hebt, enkele maaltijden inwisselen voor nieuwe recepten.

Elke week is er een online check-in moment waarbij je aangeeft hoe je je voelt, hoe je je de afgelopen week gedragen hebt met betrekking tot voeding en sport en waar jij tegenaan loopt. Antonie controleert de check-ins wekelijks en is altijd beschikbaar voor vragen.

De coaching, zoals hierboven beschreven, is inbegrepen in het Showtime programma. Mocht je behoefte hebben aan nog strakkere begeleiding mbt voeding, dan kun je ook kiezen voor een extended coachingstraject. Je hebt dan om de dag contact met Antonie en je ontvangt wekelijks nieuwe recepten. Hiervoor betaal je een extra fee van €60,- voor 6 weken.

We werken enkel met gecertificeerde trainers met een enorme drive om jou te helpen.

Binnen het Showtime programma word je begeleid door:
- Mink. Mink is de founder van The Trainers en nog steeds met veel plezier betrokken bij het lesgeven. Hij is het eerste aanspreekpunt voor de deelnemers en verzorgt de dinsdagavond lessen van het Showtime programma. Mensen helpen zit in zijn DNA en is een van zijn drijfveren geweest voor het opzetten van The Trainers. Mink heeft een achtergrond als sportdocent in het speciaal onderwijs.

- Laurens. Laurens geeft personal training bij The Trainers en verzorgt de donderdagavond trainingen van het Showtime Programma. Laurens heeft een achtergrond in Sport & Management.

- Doron. Doron geeft op zaterdag de kickboks lessen van het Showtime programma. Hiernaast is ze ook personal trainer en geeft ze les bij het Showtime Mom programma.

- Bob. Bob geeft de ochtendlessen van het Early Bird programma op dinsdag en donderdag.

De prijs voor het Showtime programma is €389,-. Je kunt ook kiezen voor het Showtime programma met extended (food)coaching voor €449,-.

Showtime houdt niet op na 6 weken. Haal jij plezier uit het trainen in een team met een vaste structuur en wil je jezelf naar een nog hoger level tillen? Dan kun je terecht in een van onze Pro of Elite programma’s. Klik hier voor meer info.

SHOWTIME TALK /