SHOWTIME – Belle

Doel: Afvallen en lichaam tonen

RESULTATEN:
Gewicht: -3,2 kg
Vetpercentage: -3,1%
Taille-omtrek: – 2cm
Heupomtrek: – 2cm

“Voor Showtime sportte ik 0x per week, nu kan ik 37 push-ups”

Voor Showtime sportte ik 0x per week en sleepte mezelf niet eens meer naar de sportschool. Ik had ook weinig motivatie om dit te veranderen tot ik me in een impulsieve bui samen met mijn huisgenootje inschreef voor het Showtime Programma. Tot op de dag van vandaag ben ik zo blij dat ik het heb gedaan!

Bij The Trainers hangt een relaxte vibe en een open sfeer: iedereen kent elkaar. Ook héérlijk dat er een keer geen sportapparaten zijn en dat je na het trainen gewoon een heerlijke douche (lees: stortdouche met Marie-Stella-Maris) kan nemen zonder dat je in de rij staat met 20 man.

Mijn grootste prestatie? Dat ik, naast mijn goede resultaten, van 16 naar 37 push-ups (week 1 vs. week 6) ben gegaan. Ondanks dat een vriendinnetje mij ervan overtuigde dat sommige mensen genetisch bepaald geen push-ups kunnen 😉 Ik heb deze grap vaak bij Mink gemaakt maar dankzij hem en het programma ben ik na 6 weken zoveel fitter en is het tegendeel bewezen.

Nu ben ik blij dat ik meerdere keren in de week bij The Trainers rondhobbel. Onze groep traint nog regelmatig met elkaar, we willen niet meer anders. Zowel The Trainers als het samenspel met m’n groep heeft op zo’n relaxte en goede manier voor motivatie gezorgd, dat ik nu eigenlijk niet meer zonder kan.

#itsalwaysshowtime