SHOWTIME – DENNIS

Zoals veel mensen begonnen mijn vriendin en ik het nieuwe jaar met goede voornemens. Mijn doelstelling was voornamelijk om het plezier in sporten terug te vinden en het niet als een ‘moetje’ te ervaren. Daarnaast wilde ik mijzelf weer gezond en fit voelen. En dat is gelukt, het Showtime programma van The Trainers is voor mij dan ook zeer geslaagd!

Het sporten met een vaste groep op vaste dagen en tijden zorgde ervoor dat het blokken van deze momenten in een drukke agenda vanzelfsprekend werd. Ook de vaste groep zorgde ervoor dat ik met plezier naar de trainingen ging waar, naast serieus hard zweten, ook ruimte is voor een geintje. De enthousiaste en kundige trainers leggen elke week de lat wat hoger om het maximale uit jezelf te halen. Kortom, het ideale concept om mijn doelen te behalen!

Het sporten bij The Trainers is zo goed bevallen dat mijn vriendin en ik verder zijn gegaan met het Showtime PRO programma, waar wij onder dezelfde voorwaarden aan nieuwe doelen voor onszelf werken. Wij geloven absoluut in de formule van The Trainers, mede door ons enthousiasme en onze aanbeveling hebben vrienden van ons zich ook aangemeld voor het Showtime programma! Bedankt, The Trainers!

RESULTATEN:
Gewicht: -0,4 kg
Spiermassa: +1,1 kg
Vetmassa: -2,2 kg
Vetpercentage: -2,4%