SHOWTIME – Janna

Nu denk ik ‘wanneer mag ik weer’ i.p.v ‘shit ik moet nog’

RESULTATEN:
Gewicht: 3,3 kg afgevallen (60,8 kg naar 57,6 kg)
Vetpercentage: 2,5%
Taille-omtrek: – 2cm
Heupomtrek: – 3cm
Start programma: Maart 2019

De trainers leren je kennen en voelen aan wat jij nodig hebt.

Steeds vaker legde ik m’n prioriteiten bij werk of iets sociaals i.p.v. sporten. Ik merkte dat sporten geen vast onderdeel meer was in mijn leven, hoewel ik wel sportief van mezelf ben.

Mijn collega’s hebben het Showtime programma ook gedaan en toen ik op de site keek dacht ik ‘fuck it, ik geef me nu op!’ Die stok achter de deur gaf meteen een goed gevoel. Mijn doel was echt om weer fitter te worden en te voelen. En als je dan toch bezig bent met een gezonde levensstijl, dan ook maar gelijk dat winterlaagje eraf, dacht ik. Dus wilde ik ook wat afvallen.

“Ik ben nogal competitief dus ze daagden me uit om er steeds een tandje op te gooien”

Het chillste vond ik dat de trainers je leren kennen en aanvoelen wat jij nodig hebt. Ze hadden direct door hadden dat ik nogal competitief ben en daagden me echt uit om er telkens een tandje op te gooien. Tijdens het kapot gaan was er altijd ruimte voor een geintje. Het motiveert ook veel meer en is gezelliger dat je onderdeel bent van een groep. Het was totaal niet mijn doel en ik hoopte er ook niet op om nieuwe trainingsmaten te maken maar het werd steeds gezelliger naarmate het programma vorderde. Uiteindelijk is ons hele groepje doorgegaan en nu proberen we ons tegelijk in te schrijven voor lessen.

Ik ben zo blij dat ik dit ritme te pakken heb nu. Ik dacht ‘dit doe ik ff 6 weken en daarna stop ik’.. Bijna verslavend! Ik heb opeens zoveel energie en ben heel blij met m’n resultaten. Op alle onderdelen ben ik veel fitter: ik ben 3,3 kilo kwijt (van 60,8 kg naar 57,6 kg), 2,5% vet verloren, 2 cm in m’n taille en 3 cm op m’n heupen! Ik ben zo blij dat ik het heb gedaan.

En het is gewoon zo leuk dat je binnenkomt en mensen kent. Nu denk ik ‘wanneer mag ik weer?’ i.p.v. ‘shit ik moet nog sporten deze week.’ Meer afvallen wil ik niet maar ik wil wel 3x per week standaard blijven trainen en m’n figuur houden zoals het nu is. Blijven trainen dus 🙂

#itsalwaysshowtime