SHOWTIME – LAURENS

Ik heb structuur en doelen nodig om iets vol te houden. Zo ook met sporten. Tot aan de corona crisis heb ik heel intensief aan triathlons gedaan maar toen dit niet meer kon, viel ook het sporten grotendeels weg. In mijn zoektocht naar nieuwe uitdagingen, tipte mijn vriendin het Showtime programma van The Trainers.

In verband met mijn drukke werk en onregelmatige werktijden, werkt het voor mij heel goed om op vaste momenten te sporten en ik de rest hier omheen plan. 6 weken met een vaste groep aan eigen doelen werken zonder extreme veranderingen te hoeven toe te passen (die moeilijk of niet zijn vol te houden), heeft er voor gezorgd dat ik in zes weken weer helemaal mijn balans binnen sporten en gezondheid heb terug gevonden en ruimschoots mijn doelen heb kunnen overtreffen!

Ik vind deze combinatie en intensiteit van bezig zijn met gezondheid en sporten zo goed werken, dat ik nu doorga met het PRO programma en dus op vaste momenten, in een vaste groep, door kan blijven trainen en weer naar nieuwe doelen kan toewerken. Veel dank aan The Trainers!

RESULTATEN:
Gewicht: – 1,8 kg
Spiermassa: + 1,9 kg
Vet massa: – 6,1 kg
Vet percentage: – 6%