SHOWTIME – Marie Anne

De eerste keer dat ik het Showtime programma volgde wilde ik meer conditie opbouwen. Ik sportte wat in de sportschool op werk maar vond het lastig mezelf uit te dagen en plezier haalde ik er ook niet echt uit. Ik wilde weer lol hebben in sport en fitter worden. Een vriendin vertelde me over het programma en ik was snel om toen ik haar resultaten hoorde. De tweede keer dat ik meedeed, wilde ik vooral weer een stok achter de deur. Niet per se omdat ik niet genoeg sportte maar meer om weer goed op mijn voeding te letten.

Tijdens Showtime ga je er samen voor, met een groep leuke mensen. Ieder op zijn niveau. Maar je ziet mensen transformeren, dat is echt cool. Omdat je elkaar 3x per week ziet leer je elkaar snel kennen. Je alleen opgeven kan dus prima. Je bent onderdeel van een groep gelijkgestemde mensen. Beide keren had ik een leuke gemixte groep met veel fanatieke mensen die elkaar lekker pushte toch nog even die extra burpee te doen.

“Ik heb 2 Showtime programma’s gevolgd, in 2016 en 2019. Ook al sport ik al 3 jaar bij The Trainers, door zo’n Showtime programma word je toch weer sterker en fitter. Misschien doe ik over 3 jaar nog wel weer een programma. En dan weer het plankrecord breken? “

Na mijn eerste Showtime programma was de transformatie een stuk groter. Strakker in mijn vel. Ik was mentaal fitter en sliep beter. Omdat ik na mijn eerste programma ben blijven sporten bij The Trainers begon ik redelijk fit aan het tweede programma. Nu weet ik beter wat ik moet eten om op gewicht te blijven en om me fit te voelen. Ik sport met plezier en heb weer een hoop leuke mensen leren kennen.

Dit keer ben ik bijna 4 kilo verloren, waar ik blij mee ben.. al mijn kleding zit net wat beter. Ik ben zeker tevreden met m’n resultaten. Nu blijf ik lekker sporten bij The Trainers. Het lesaanbod is precies wat ik leuk vind en groepstrainingen passen het best bij mij.