SHOWTIME MOM – LOTTE

Toen ik net in verwachting was ben ik op zoek gegaan naar een fijne workout voor tijdens mijn zwangerschap. Naar mijn mening is de diversiteit en het trainingsaanbod op het gebied van zwangeren vrij laag, ik was dan ook erg excited toen ik hoorde over het Showtime Mom programma van The Trainers.

Dankzij Melissa en Femke heb ik geleerd wat er qua training allemaal wel mogelijk is tijdens je zwangerschap (eigenlijk bijna alles nog). Dit heeft ervoor gezorgd dat ik vol zelfvertrouwen en een sterk lichaam (en mind) de zwangerschap heb doorlopen. Ook ben ik ervan overtuigd dat het heeft bijgedragen aan een sneller herstel na mijn bevalling.

Tot aan mijn bevalling heb ik meegedaan aan de Showtime Mom lessen, dit is super goed voor me geweest. Na mijn bevalling ben ik met de postnatale groep gaan trainen en hier ben ik op mijn eigen tempo helemaal klaargestoomd om weer mee te doen aan de reguliere lessen.

Dank aan alle trainers en meiden die onderdeel waren van Showtime Mom voor de leuke tijd, persoonlijke begeleiding en het vertrouwen! Ik had het voor geen goud willen missen!