SHOWTIME – Rick

Doelstelling: Op gewicht komen

RESULTATEN:
Gewicht – 4,9 kilo
Middelomtrek – 3 cm
Borstomtrek +3cm
Vet % – 4%

Het showtime programma is een super motiverend programma.

Na een stressvolle periode en een daaropvolgende maand wijn drinken in Kaapstad werd het tijd om het sporten weer op te pakken. Na langzaam weer te zijn begonnen in een sportschool in de buurt kon ik toch de motivatie niet vinden om door te zetten en constant te gaan.

Gelukkig kwam Mink perfect getimed met een voorstel om het 6-weekse showtime programma mee te doen. Ik was direct overtuigd dat dit de beste optie was om mijn doelstelling te bereiken.
6 weken lang, 3x per week trainen met daarnaast de juiste voedingsbegeleiding moest er voor zorgen dat ik weer op mijn normale gewicht kwam. En dat is gelukt!

Het showtime programma is een super motiverend programma. Hiervoor hebben deze toppers echt de juiste balans gevonden. Een combinatie van een aantal factoren zorgt voor een praktisch gegarandeerd succes:
De juiste lengte van trainingen met 2 trainingen van 75 min en 1 training van 60 minuten
Een goede verhouding tussen belasting en herstel
De belastingopbouw van alle oefeningen gedurende de weken
Het groepsgevoel wat al ontstaat na 1 week samen trainen en alleen maar groeit
De on-uitputtende motivatie van de trainers
De perfecte begeleiding van Nancy in het voedingsschema via persoonlijk contact
Echt, mijn complimenten! Ik voel mijzelf (net als iedereen in onze groep) fitter en gemotiveerder dan ooit om te blijven sporten en de zomer tegemoet te gaan. Dit komt allemaal dankzij jullie.

#itsalwaysshowtime